Tijdens de bouwvakvakantie periode van 9 augustus t/m 27 augustus zijn onze showrooms gesloten. Onze klantenservice is beperkt telefonisch bereikbaar. Bij voorkeur kunt u uw vragen verzenden via e-mail aan klantenservice@onlinebakstenenkopen.nl Online bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden.

Support

  • support: (0485) 728000
  • Maandag t/m Vrijdag: 10:00 - 16:00

Dignita Wasserstrich Waalformaat

Schrijf de eerste review van dit product

 
  • Koop 10 voor € 337,48 per stuk. en bespaar 2%
€ 343,20

(per pallet à 440 stuks) / € 343,20 per pallet

 

Afname per volle pallet.

✔ Verzendkosten € 150,-
✔ Merk Wienerberger
✔ Wasserstrich
✔ Waalformaat: 210x100x51 mm


Door middel van foto's op onze website proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Een foto blijft echter een indicatie van de kleur en afmeting van het betreffende product. U kunt desgewenst eerst een typemonster bestellen om een teleurstelling en bijkomende retourkosten te voorkomen. In enkele gevallen kan het aantal bakstenen per pallet afwijken

 
 
Vragen
 

Details

Wienerberger
Wienerberger levert een totaalassortiment keramische bouwmaterialen. Met merken als Terca (gevelbakstenen, straatbakstenen, keramische raamdorpels), Porotherm (keramische binnenmuurstenen) en Koramic (keramische dakpannen). Wienerberger is voortdurend in beweging. Nieuwe producten en toepassingen komen voort uit wensen van klanten. Samen met u komen zij steeds tot doeltreffende duurzame oplossingen. Tijdens het productieproces houden ze bovendien rekening met mens, milieu en natuur.

Schrijf uw eigen review

U schrijft over: Dignita Wasserstrich Waalformaat

Extra informatie

Aantal stuks per pallet 440
Merk Wienerberger
Structuur Wasserstrich
Kleur Wit-Geel
Formaat Waalformaat